Pelbagai

Tawaran Produk Terhangat, Laris Dan Digemari Ramai.

HOT STUFF FOR THIS WEEK.

1. Adidas Store :

Up to 60% Discount

2. L’OREAL and MAYBELLINE (Skincare Products)L’oreal

>>> L’oreal Store <<<

Rating :

Day Cream
Night Cream
Anti-Acne for Men

>>> Maybelline Store <<<

Foundation.

Eye-Shadow.

Lips Balm.

Knife Sharpener

RM23
RM17.90

3. Children Smart Watch with 4G Sim Card Support for Video Call (RM47).

3. Multi-Purpose Car Jumper Starter

Car Battery Jumper Starter

VTeck Baby Push Walker Learning Toy

VTech Blue Color Baby Push Walker with Adjustment Speed Control and 8 Types of Learning Contents Baby Boy Toys for 9/10/11/12 months – Shipping Ease Packaging  (2-9 days Local Delivery from Selangor)

5. Smart Watch (with Heart Rate Monitor)

RM143.60
RM71

Waterproof Smart Bracelet

6. Jam Tangan Pintar Zeblaze Vibe 3 HR (RM134) :

7. My Product Pick – Kuulaa Qi Wireless Charger (RM49.99) :

RM49.99

8. Bus Online Ticket

Men’s Accessories

9. Outdoor Gadgets – BioLite Camp Stove and Security Camera :

BioLite Camp Stove 2 Bundle
Camp Stove (RM900+)
Drone X Pro (RM114)
Drone Syma X

GREAT DEAL…!!!

E- Wallet :

10. Book Your Hotel Room.

//cdn0.agoda.net/images/sherpa/js/sherpa_init1_08.min.js var stg = new Object(); stg.crt=”12179936267874″;stg.version=”1.04″; stg.id=stg.name=”adgshp124637904″; stg.width=”320px”; stg.height=”420px”;stg.ReferenceKey=”7Ye+d+yQWufkWzCKaAMC0g==”; stg.Layout=”SquareCalendar”; stg.Language=”en-us”;stg.Cid=”1807446″; stg.DestinationName=””;stg.OverideConf=false; new AgdSherpa(stg).initialize();

Hubungi Saya Di Sini :

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com
Laman Web: easylivingbiz.com

Limited Edition
Bluetooth Solar Watch (RM808)
Tous Women Watch (RM100)
Solar Watch (RM849)
Heart Rate Monitor (RM144)
Ralat RSS: WP HTTP Error: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received
Pelbagai

Peluang Perniagaan Online Untuk Jadi Penjual, Pemasaran Produk Kegemaran Atau Agen Dropship

BUSINESS OPPORTUNITY.

1. Business Opportunity Presentation :

  • Free e-commerce personal website.
  • 4 cheques per month.
  • Exclusive vacation.
  • Highest payment.
  • Quality and Patent products.

2. Involve Asia Publisher Referral Program.

3. Top Up Reload Agent.

4. Order Sini Affiliate Program And Dropship Agent.

Pasarkan Produk Kegemaran Anda Dengan Mudah

5. Take A Survey And Get Paid.

Electronic, Lifestyle, Outdoor

Jam Tangan Pintar Tact 1 (Smart Watch)

Keinginan Yang Tinggi Dengan Pencapaian Teknologi Ketenteraan Telah Mencipta Jam Tangan Pintar Paling Tahan Lama Yang Menjadi Perbualan Setiap Orang Di Dunia……..

Bagi setiap pemilik jam tangan pintar (smart watch) sudah semestinya risau sekiranya jam yang dimiliki itu rosak kerana ia mudah pecah dan mereka telah berbelanja besar untuk jam pintar (smart watch) kegemarannya itu. Mereka tidak sukakan barangan tiruan kerana ia mudah rosak walaupun tidak pecah. Pencapaian terkini dalam teknologi jam tangan pintar (smart watch) ini berkemungkinan sesuatu yang anda cari…..

Mempunyai kepintaran untuk menjejaki perjalanan dan kadar pembakaran kalori pemakainya (Pedometer), mendapat pemberitahuan mesej social media yang masuk, pemberitahuan tentang panggilan masuk malah boleh berfungsi sebagai kunci pintar bilik hotel atau pintu rumah anda yang dipasang dengan tombol digital. Ia merupakan pencapaian yang paling tinggi dalam penggunaan jam tangan pintar (smart watch) pada hari ini.

Ia bukanlah sesuatu yang memeranjatkan kerana penggunaan jam tangan pintar (smart watch) adalah sangat popular dikalangan pengguna gadjet pintar – boleh dikatakan setiap orang memilikinya.!

Cuma ada satu masalah besar sahaja: kebanyakan jam tangan pintar (smart watch) tidak mempunyai perlindungan tambahan dan ianya mudah rosak. Ia tidaklah semudah talifon pintar untuk disediakan berbagai jenis perlindungan yang anda boleh dapati di pasaran seperti bekas (casing) yang tahan lasak.

Sampai bila pengguna dapat mengelak dari sesuatu yang boleh merosakkan jam tangan pintar (smart watch) mereka. Satu hari nanti pasti berlaku tragedi yang tidak diingini di mana jam tangan pintar (smart watch) akan rosak disebabkan kemalangan dan terpaksa dibaiki malah lebih teruk lagi terus pecah. Terpaksalah membelanjakan duit yang banyak untuk baikinya dan lebih teruk lagi apabila terpaksa beli yang baru.

Terima kasih kepada pengeluar jam tangan pintar (smart watch) yang telah dapat mencipta jam tangan pintar (smart watch) yang lebih tinggi kualiti dan tahan lama sehingga mencapai tahap gred tentera dan mempunyai gaya terkini.

Nak Tahu Lagi?

Ianya bermula debgan satu kumpulan jurutera tentera yang inginkan jam tangan pintar (smart watch) yang dapat digunakan ketika berada dalam situasi yang lasak seperti dalam suasana latihan ketenteraan atau dalam peperangan. Jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) yang sangat tahan lasak dan masih boleh berfungsi seperti biasa walau dalam apa jua keadaan.

Mereka telah menggunakan teknologi tentera yang tinggi untuk menghasilkan jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) ini. Ianya memenuhi gaya terkini dan sangat kukuh.!

Setelah menghadapi pelbagai rintangan dan kekecewaan, akhirnya pasukan itu telah Berjaya menghasilkan apa yang mereka ingini…..

Lahirlah Jam Tangan Berteknologi Tinggi. Mereka menegaskan

“Ini adalah satu-satunya jam tangan yang semua orang inginkan.!”.

Mengapa Jam Tangan Ini Sangat Tahan Lasak?

Penggunaan bahan teknologi terkini untuk sebagai lapisan luaran telah Berjaya menjadikannya amat tahan lasak. Bahan saduran yang digunakan adalah Diamond-Like Carbon (DLC).

Jam Tangan Berteknologi Tinggi ini telah cukup bersedia menghadapi hari-hari yang penuh mencabar. Keperluan pada pekerjaan yang lasak? Menghadapi latihan yang lasak dan manjalani latihan sukan luaran? Tiada masalah, Tact Watch jam tangan pintar (smart watch) ini dapat menghadapi semua situasi mencabar itu tanpa kerosakan.

Ada lagi yang menarik, jam tangan pintar (smart watch) ini juga kedap habuk dan kedap air (dust & waterproof). Ia dapat melalui keadaan cuaca dan situasi melampau tanpa sebarang masalah…..

Tact Watch ini akan bersambung dengan talipon pintar anda dengan mudah (Tetapan Automatik). Ianya dapat berfungsi dengan sistem talipon pintar Apple dan Android.

Berapa Harganya?

Untuk pertama kali kami membuat penyelidikan harga, kami pasti bahawa harganya kan mencecah sekurang-kurangnya RM1,000 sehingga RM1,500.

Anda akan terperanjat kerana mendapati bahawa anda akan dapat memperolehi jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) ini dengan hanya RM387 dan pembekal di Malaysia menjualnya pada harga RM97.30 (OEM). Kebanyakan penjual meletak harga RM800 di kedai mereka. Ia merupakan harga yang sangat lumayan, kebanyakan pengguna tidak akan berlengah untuk memiliki jam tangan pintar yang dijual pada haga dalam lingkungan RM1000 ke RM1,500 untuk jenis jam tangan pintar (smart watch) yang biasa-biasa yang ada dalam pasaran.

Link Tact 1 Di Malaysia Di Sini (OEM)

Super Tough Smart Watch – Military Spec (RM388)
Super Tough Smart Watch – Military Spec (RM75.16)

Adakah Tact Watch Ini Menjanjikan Sesuatu Untuk Kehidupan?

Berikut adalah keputusan hasil kajian yang dibuat oleh kumpulan penyelidikan kami berkenaan jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini.

SKMEI (RM53.90)
SKMEI (RM46.90)
SKMEI (RM59)
Zeblaze (RM133.99)
Zeblaze Vibe 3 HR (RM133.99)

Kesimpulan: Adakah Tact Watch ini benar-benar berbaloi?

Setelah meletakkan jam tangan pintar (smart watch) ini melalui beberapa keadaan yang lasak, ia telah Berjaya melaluinya tanpa sebarang kerosakan. Kesemua orang dalam kumpulan kami amat mengkagumi jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini. Sehinggakan golongan wanita juga amat menggemarinya. Berikut adalah hasil kajian kami berkenaan Pros dan Cons jam tangan pintar (smart watch) ini:

Terdapat Dalam 3 Warna
Tact 1 Yang Tulen Mempunyai Lambang “Z”

Jam Pintar Tahan Lasak

Gred Tentera

Pada Dasarnya:

Tidak kiralah sama ada anda bekerja seharian di hadapan computer atau melalui kerja yang amat berat dalam situasi yang mencabar, jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini adalah “Pilihan Yang Bijak” sekiranya dibandingkan dengan lain-lain jam tangan pintar (smart watch) yang mudah rosak, tidak cantik malah amat mahal ada di pasaran.

Dapatkan Di Sini:

NOTA :

Terdapat berbagai-bagai Jam Tangan Pintar yang seakan-akan sama bentuknya dengan Jam Tangan Pintar Tact 1 Watch ini.

Anda akan dapat lihat perbezaannya pada “NAMA PRODUK” di skrin hadapannya dan juga “LOGO” di bahagian belakang jam adalah tidak sama dengan yang tulen. Nama Produk ialah “SMART” dan”LOGO” di belakang Jam Tangan Pintar Tact 1 Watch berbentuk “Z”.

Hubungi Saya Di Sini :

Email : ainudin.mohamad@gmail.com

Ulasan Pembeli :

Penilaian Pembeli “Tact Watch”.

Barang sampai dalam masa seminggu dan berada dalam keadaan yang baik walaupun kotak renyuk sikit (biasalah ni untuk penghantaran yang jauh).

Amat berpuas hati dengan jam Tack Watch ini kerana ianya sama seperti yang diiklankan. Automatik set apabila disambungkan dengan Bluetooth App pada smartphone.

App pun sangat berguna dengan memaparkan jumlah langkah harian, pembakaran kalori dan data waktu tidur.

Tak sangka jamtangan ni sangat ringan dan selesa dipakai. Saya amat berpuas hati dengan produk ini dan memberikan 5 bintang untuk produk ini.

Topik Berkaitan :

Lain-Lain Produk Kesihatan :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

Tri-Factor Chewable®

BelleVie®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

GX Smart Watch (All Fitness Monitor)

Ralat RSS: WP HTTP Error: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received
All Fitness Monitor Smart Watch (RM177.13)
Garmin Venu – RM1,599
Health Watch (RM71)
Alatan Dapur, Electronic, Lifestyle

Alatan Proses Makanan

Pada zaman yang serba canggih sekarang ini, ramai suri rumah telah mengembangkan aktiviti hariannya untuk keluar dari cara lama. Mereka menjadi lebih optimistik dan dinamik untuk melakukan benda-benda baharu yang dapat menambahkan pendapatan perkapita. Oleh itu, suri rumah memerlukan alatan yang canggih untuk menyediakan makanan untuk keluarga. Sesuatu yang lebih mudah dikendalikan, lebih ringan dan eligan.

Alatan yang diperlukan dalam ruangan dapur itu semestinya dapat memendekkan masa penyediaan dan dalam masa yang sama masih mengekalkan kualiti penyediaan makanan yang baik dan tidak merosakkan makanan. Alatan yang biasa digunakan dulu adalah lesung batu yang berat kini telah bertukar kepada mesen pengisar makanan elektronik yang canggih yang biasa digunakan oleh chef-chef terkenal.

Di sini saya ingin sarankan produk berkualiti yang mempunyai nilai rating yang baik dan mempunyai penilaian yang positif dari pengguna yang telah memilikinya.

Kenwood Food Processor

Mesen Pengisar Makanan (Blender)

Dengan adanya mesen pengisar elektrik di atas, pengguna boleh membuat makanan kegemaran dengan lebih mudah. Pengguna juga boleh membuat jus kesihatan yang lazat untuk sarapan dan minum petang. Ianya mudah dicuci dan disimpan.

Ada sejenis lagi mesen pengisar yang digunakan dengan lebih mudah. Pengguna boleh mengisar makanan yang berada di dalam mangkuk atau periuk. Oleh itu ia menjimatkan masa kerana pengguna boleh mengisar makanan yang sedang dimasak juga.

Hubungi Saya Di Sini :

Email : ainudin.mohamad@gmail.com

Topik Berkaitan :

Lain-Lain Produk Kesihatan :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

Tri-Factor Chewable®

BelleVie®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

As An Amazon Associate, I Earn From Qualified Purchases.

Super Tough Smart Watch – Military Spec
Lifestyle

Periuk Kuali Anti-Calar Dan Tidak Melekat

Kuali Hangus

Pernahkah anda mengalami situasi di atas..?? Selalunya terjadi kalau sambil masak ada macam-macam lagi kerja yang dibuat sehinggakan kita lupa tengah masak. Bila dah lama-lama sampai terbau hangit barulah sedar tengah masak lauk kat atas dapur. Bila dah hangit, dah tentu kuali atau periuk berkerak dan kadang-kadang sampai berarang, habis berasap satu rumah.

Masalah bila periuk/kuali hangus ni bila kita nak membersihkannya punyalah susah dengan kerak tebal dan melekat kuat. Kene sental pakai berus dawai berkali-kali dalam masa yang agak lama barulah kotoran akan hilang. Boleh jadi lenguh tangan dibuatnya.

Kalau pakai cara lama kuali atau periuk itu akan dipanaskan semula dan diisi air untuk membuatkan kerak yang ada itu kembang dan lebih mudah untuk dicuci. Ia akan memerlukan masa yang agak lama dan tenaga yang banyak untuk menghilangkan kerak yang hangus itu. Ada juga yang menggunakan sabun yang kuat yang boleh menanggalkan kerak degil tetapi ia agak mahal harganya.

Di sini saya nak kongsikan sedikit tip bagaimana nak menghilangkan kesan kerak hangus yang degil itu :

Knife Sharpener

7 TIPS MUDAH MENGHILANGKAN KESAN HANGUS KUALI/PERIUK

1. Guna Sabun Mandi.

Mula-mula, potong sabun mandi kepada 4 atau 6 bahagian (bergantung pada saiz kuali atau periuk/kuali anda) dan rendamkan periuk/kuali dalam besen bersama sabun mandi itu (1 bahagian untuk luar periuk/kuali dan 1 bahagian untuk dalam periuk/kuali). Biarkan sabun itu kembang dalam beberapa minit dan larut ke dalam air. Selepas itu tekan 1 bahagian sabun kepada kerak bahagian luar dan 1 lagi pada kerak di bahagian dalam kuali/periuk itu. Kemudian sental menggunakan berus periuk dawai dan ulang sehingga bersih.

2. Cuka

Sekiranya kesan hangus pada periuk/kuali itu tidak berapa tebal, cukuplah menggunakan campuran cuka dan air dalam nisbah 1 cuka dengan 3 air. Panaskan semula periuk/kuali itu sehingga ia mendidih dan kacau sehingga kesan hangus itu tertanggal.

3. Minuman Berkarbonat

Biasanya menggunakannya untuk kesan hangus disebabkan gula. Rebus menggunakan minuman berkarbonat dengan api yang perlahan selama lebih kurang 2 jam dan kesan gula yang hangus akan tertanggal dengan sendiri. Bagi kawasan yang terlalu tebal, gosokkan menggunakan senduk kayu untuk menolong menanggalkan kesan hangus itu.

4. Tomato

Cara ini memerlukan anda meninggalkan periuk/kuali anda semalaman setelak dilenyekkan dengan tomato yang tidak terlalu masak. Asid yang terkandung dalam tomato itu akan meleraikan kesan hangus itu dan menjadikannya lebih mudah untuk disental menggunakan berus.

5. Garam Kasar

Didihkan air menggunakan kuali/periuk yang hangus itu dan masukkan garam kasar. Kemudian kacau sambil menggosiokkan kesan hangus itu menggunakan senduk kayu.

6. Garam dan Limau Nipis

Cara ini sesuai untuk menghilangkan kesan hangus di bahagian belakang/luar kuali/periuk anda. Gaul garam dan air limau nipis sehingga mendapat cecair yang pekat dan sapukan ke bahagian luar periuk/kuali dan biarkan selama 2 jam. Kemudian letakkan sedikit air dan sental.

7. Cuka Makan bersama Baking Soda

Ianya sesuai untuk menghilangkan kesan hangus pada bahagian dalam periuk/kuali anda. Mula-mula didihkan air di dalam kuali/periuk itu dan kemudian masukkan satu cawan baking soda. Setelah didapati kerak hangus itu sudah mula menjadi lembut, boleh la matikan api dan mula menyentalnya menggunakan sudip kayu bersama-sama dengan span kasar.

Teknologi Menyelesaikan Masalah Kesan Hangus Pada Periuk/Kuali

Di zaman yang serba canggih sekarang ini, pembuat dan pengeluar periuk/kuali telah menemui cara membuat periuk/kuali menggunakan bahan-bahan yang tidak mudah dilekati kotoran terutamanya kesan hangus dari masakan. Terdapat pelbagai jenama pengeluar terkemuka yang anda boleh dapatkan dalam pasaran terutamanya dari pengeluar kuali leper (pan) yang telah menggunakan bahan anti melekat kotoran.

Di sini saya ingin menyarankan satu produk keluaran Korea yang telah berjaya mengeluarkan produk kuali/periuk anti-melekat kotoran menggunakan 7 lapisan bahan termasuk 6 lapisan serbuk batu. Ia amat mengagumkan , denngan rekaan yang cantik di samping lebih ringan dari produk periuk/kuali anti-melekat kotoran yang ada di pasaran.

Outdoor Security Camera
DIY Tool Set
Multi Purpose Jumper

Memperkenalkan kepada anda :

ECORAMIC  Stone Pan

Ecoramic (2)
Ecoramic (3)

Memang betul-betul lebih ringan dan tahan calar dari pan yang pernah saya pakai sebelum ini. Ia juga dilengkapi dengan penutup bersais 28cm dan boleh digunakan untuk 2 lagi pan Ecoramic (sais 28cm) yang lain. Ia juga lebih menyihatkan masakan anda kerana periuk ini membebaskan Sinar Infra Merah yang dapat membasmi kuman dalam masakan dan mempunyai lapisan luaran yang bersifat Anti-Bakteria.

Ecoramic (5)

Pan ni mak saya membelinya semasa promosi di TV dengan harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran. 3 pan berlainan isipadu bersama dengan 1 penutup dengan harga RM169 aje masa tu. Harga pasaran ialah lebih kurang RM700 kalau beli satu-satu. Penutup aje berharga RM40. Untung la mak saya beli masa promosi tu.

Ecoramic (10)

Perkara yang menariknya tentang pan ini ialah ia mudah dibasuh dan ia tak calar walaupun di gosok kuat-kuat dengan berus dawai. Dalam iklan masa kat dalam TV sampai masak paku dalam pan ini dan digosok pakai mesen tajam pun tak calar. Disebabkan ia amat berkualiti tinggi dan berkesan, saya bercadang nak pasarkannya kerana say memang AMAT YAKIN dengan keberkesanan produk ini untuk memudahkan kerja-kerja di dapur.

“Nampaknya Dapur Anda Akan Lebih Sempurna Dengan Adanya Produk Ini”.

Ecoramic (4)

Tonton Video Ini :

Dapatkan dengan harga diskaun sekiranya membeli 3 biji pan berlainan isipadu bersama penutupnya dengan harga yang lebih murah di link/butang di bawah (atau klik pada gambar yang disediakan di bawah) :

Ecoramic 3 pans colour

Hubungi Saya Di Sini :

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

TEFAL on Lazada

Lain-Lain Produk Kesihatan :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

Tri-Factor Chewable®

BelleVie®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

Bluetooth Solar Watch
Luxury Men Watch
Heart Rate Pressure

Topik Berkaitan :

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips dan ORDER :

ELB Click Here

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Super Tough Smart Watch – Military Spec