Pelbagai

Pelayar Internet Yang Menjana Duit Berpanjangan

Anda tidak akan pernah dibayar hanya untuk melayari laman web….. siapa cakap? Sebenarnya, anda boleh mendapat bayaran! Dengan “Pelayar CryptoTab” anda dapat melayari internet dan dalam masa yang sama anda akan dapat melombong bitcoin serentak.

Anda hanya menggunakannya seperti pelayar yang biasa anda gunakan (menonton Youtube, melayari laman web atau rangkaian media sosial, dll.) Di samping itu anda dapat menjana pendapatan dalam BTC hasil dari algoritma perlombongan yang terbina di dalamnya!

Ini adalah sesuatu yang sangat baru dan sangat mudah – Pelayar CryptoTab, merupakan penyemak imbas yang hebat dengan paparan Chromium yang biasa dan ciri perlombongan yang bagus. Perkara yang terbaik adalah anda boleh memperoleh Bitcoin dengan hanya melayari laman web dan membawa pengguna baru. Bunyinya seperti terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, tetapi ianya memang wujud!

Kaedah termudah untuk mendapatkan Bitcoin? Cukup dengan menggantikan pelayar yang sedia ada ke “Pelayar CryptoTab” dan anda akan terima pembayaran ke baki akaun anda pada setiap 10 minit. Anda akan mendapat BTC dengan menggunakannya, walaupun hanya dengan membuka skrin tetingkap “Pelayar CryptoTab”. Tidak sampai 1 minit (setelah sistem diaktifkan dalam 24 jam) untuk mula menjana pendapatan dalam Bitcoin (BTC).

Saya telah menggunakannya beberapa minggu sahaja dan hasilnya hebat! Anda dibayar dalam Bitcoin (BTC) dan pembayaran pengeluaran akan terus ke dompet Bitcoin anda. Untuk memulakannya adalah sangat mudah dan gunakannya pada setiap hari untuk mengoptimakan hasilnya. Ia pantas, senang dicari dan berguna untuk dilayari. Tetapi perkara utama adalah anda dapat melombong Bitcoin di dalamnya!

Free Bitcoin – Earn $10 free bitcoin in 5 minutes

Earn free bitcoin

Muat Turun dan Pasang Sekarang:


Langkah-Langkah:

1. Muat turun (Download) ke semua peranti yang anda gunakan untuk melayari internet.

2. Pasang ke peranti (Installation)

3. Jadikan ia pelayar utama (Default Browser)

4. Daftar (Sign In) menggunakan alamat email dan tetapkan kata laluan. Anda akan menggunakannya untuk Login ke semua peranti anda.

5. Tunggu sistem aktif (pengaktifan pantas sekiranya melanggan Cloud Booster)

6. Gunakan setiap hari sambil menjana pendapatan

7. Memperkenalkan kepada rakan-rakan untuk lebih penjanaan pulangan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s