Electronic, Lifestyle, Outdoor

Jam Tangan Pintar Tact 1 (Smart Watch)

Keinginan Yang Tinggi Dengan Pencapaian Teknologi Ketenteraan Telah Mencipta Jam Tangan Pintar Paling Tahan Lama Yang Menjadi Perbualan Setiap Orang Di Dunia……..

Bagi setiap pemilik jam tangan pintar (smart watch) sudah semestinya risau sekiranya jam yang dimiliki itu rosak kerana ia mudah pecah dan mereka telah berbelanja besar untuk jam pintar (smart watch) kegemarannya itu. Mereka tidak sukakan barangan tiruan kerana ia mudah rosak walaupun tidak pecah. Pencapaian terkini dalam teknologi jam tangan pintar (smart watch) ini berkemungkinan sesuatu yang anda cari…..

Mempunyai kepintaran untuk menjejaki perjalanan dan kadar pembakaran kalori pemakainya (Pedometer), mendapat pemberitahuan mesej social media yang masuk, pemberitahuan tentang panggilan masuk malah boleh berfungsi sebagai kunci pintar bilik hotel atau pintu rumah anda yang dipasang dengan tombol digital. Ia merupakan pencapaian yang paling tinggi dalam penggunaan jam tangan pintar (smart watch) pada hari ini.

Ia bukanlah sesuatu yang memeranjatkan kerana penggunaan jam tangan pintar (smart watch) adalah sangat popular dikalangan pengguna gadjet pintar – boleh dikatakan setiap orang memilikinya.!

Cuma ada satu masalah besar sahaja: kebanyakan jam tangan pintar (smart watch) tidak mempunyai perlindungan tambahan dan ianya mudah rosak. Ia tidaklah semudah talifon pintar untuk disediakan berbagai jenis perlindungan yang anda boleh dapati di pasaran seperti bekas (casing) yang tahan lasak.

Sampai bila pengguna dapat mengelak dari sesuatu yang boleh merosakkan jam tangan pintar (smart watch) mereka. Satu hari nanti pasti berlaku tragedi yang tidak diingini di mana jam tangan pintar (smart watch) akan rosak disebabkan kemalangan dan terpaksa dibaiki malah lebih teruk lagi terus pecah. Terpaksalah membelanjakan duit yang banyak untuk baikinya dan lebih teruk lagi apabila terpaksa beli yang baru.

Terima kasih kepada pengeluar jam tangan pintar (smart watch) yang telah dapat mencipta jam tangan pintar (smart watch) yang lebih tinggi kualiti dan tahan lama sehingga mencapai tahap gred tentera dan mempunyai gaya terkini.

Advertisement:

Nak Tahu Lagi?

Ianya bermula dengan satu kumpulan jurutera tentera yang inginkan jam tangan pintar (smart watch) yang dapat digunakan ketika berada dalam situasi yang lasak seperti dalam suasana latihan ketenteraan atau dalam peperangan. Jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) yang sangat tahan lasak dan masih boleh berfungsi seperti biasa walau dalam apa jua keadaan.

Mereka telah menggunakan teknologi tentera yang tinggi untuk menghasilkan jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) ini. Ianya memenuhi gaya terkini dan sangat kukuh.!

Setelah menghadapi pelbagai rintangan dan kekecewaan, akhirnya pasukan itu telah Berjaya menghasilkan apa yang mereka ingini…..

Lahirlah Jam Tangan Berteknologi Tinggi. Mereka menegaskan

“Ini adalah satu-satunya jam tangan yang semua orang inginkan.!”.

Advertisement:

Mengapa Jam Tangan Ini Sangat Tahan Lasak?

Penggunaan bahan teknologi terkini untuk sebagai lapisan luaran telah Berjaya menjadikannya amat tahan lasak. Bahan saduran yang digunakan adalah Diamond-Like Carbon (DLC).

Jam Tangan Berteknologi Tinggi ini telah cukup bersedia menghadapi hari-hari yang penuh mencabar. Keperluan pada pekerjaan yang lasak? Menghadapi latihan yang lasak dan manjalani latihan sukan luaran? Tiada masalah, Tact Watch jam tangan pintar (smart watch) ini dapat menghadapi semua situasi mencabar itu tanpa kerosakan.

Ada lagi yang menarik, jam tangan pintar (smart watch) ini juga kedap habuk dan kedap air (dust & waterproof). Ia dapat melalui keadaan cuaca dan situasi melampau tanpa sebarang masalah…..

Tact Watch ini akan bersambung dengan talipon pintar anda dengan mudah (Tetapan Automatik). Ianya dapat berfungsi dengan sistem talipon pintar Apple dan Android.

Berapa Harganya?

Untuk pertama kali kami membuat penyelidikan harga, kami pasti bahawa harganya kan mencecah sekurang-kurangnya RM1,000 sehingga RM1,500.

Anda akan terperanjat kerana mendapati bahawa anda akan dapat memperolehi jam tangan pintar Tact Watch (smart watch) ini dengan hanya RM387 dan pembekal di Malaysia menjualnya pada harga RM97.30 (OEM). Kebanyakan penjual meletak harga RM800 di kedai mereka. Ia merupakan harga yang sangat lumayan, kebanyakan pengguna tidak akan berlengah untuk memiliki jam tangan pintar yang dijual pada haga dalam lingkungan RM1000 ke RM1,500 untuk jenis jam tangan pintar (smart watch) yang biasa-biasa yang ada dalam pasaran.

Tact 1 Di Sini

Super Tough Smart Watch – Military Spec
Super Tough Smart Watch

Advertisement:

Adakah Tact Watch Ini Menjanjikan Sesuatu Untuk Kehidupan?

Berikut adalah keputusan hasil kajian yang dibuat oleh kumpulan penyelidikan kami berkenaan jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini.

Advertisement:

SKMEI
SKMEI
Zeblaze Vibe 3S
Zeblaze Vibe 3 HR

Kesimpulan: Adakah Tact Watch ini benar-benar berbaloi?

Setelah meletakkan jam tangan pintar (smart watch) ini melalui beberapa keadaan yang lasak, ia telah Berjaya melaluinya tanpa sebarang kerosakan. Kesemua orang dalam kumpulan kami amat mengkagumi jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini. Sehinggakan golongan wanita juga amat menggemarinya. Berikut adalah hasil kajian kami berkenaan Pros dan Cons jam tangan pintar (smart watch) ini:

Terdapat Dalam 3 Warna
Tact 1 Yang Tulen Mempunyai Lambang “Z”

Jam Pintar Tahan Lasak

Gred Tentera

Pada Dasarnya:

Tidak kiralah sama ada anda bekerja seharian di hadapan computer atau melalui kerja yang amat berat dalam situasi yang mencabar, jam tangan pintar (smart watch) Tact 1 Watch ini adalah “Pilihan Yang Bijak” sekiranya dibandingkan dengan lain-lain jam tangan pintar (smart watch) yang mudah rosak, tidak cantik malah amat mahal ada di pasaran.

Dapatkan Di Sini:

NOTA :

Terdapat berbagai-bagai Jam Tangan Pintar yang seakan-akan sama bentuknya dengan Jam Tangan Pintar Tact 1 Watch ini.

Anda akan dapat lihat perbezaannya pada “NAMA PRODUK” di skrin hadapannya dan juga “LOGO” di bahagian belakang jam adalah tidak sama dengan yang tulen. Nama Produk ialah “SMART” dan”LOGO” di belakang Jam Tangan Pintar Tact 1 Watch berbentuk “Z”.

Hubungi Saya Di Sini :

Email : ainudin.mohamad@gmail.com

Ulasan Pembeli :

Penilaian Pembeli “Tact Watch”.

Barang sampai dalam masa seminggu dan berada dalam keadaan yang baik walaupun kotak renyuk sikit (biasalah ni untuk penghantaran yang jauh).

Amat berpuas hati dengan jam Tack Watch ini kerana ianya sama seperti yang diiklankan. Automatik set apabila disambungkan dengan Bluetooth App pada smartphone.

App pun sangat berguna dengan memaparkan jumlah langkah harian, pembakaran kalori dan data waktu tidur.

Tak sangka jamtangan ni sangat ringan dan selesa dipakai. Saya amat berpuas hati dengan produk ini dan memberikan 5 bintang untuk produk ini.

Topik Berkaitan :

Advertisement:

Lain-Lain Produk Kesihatan :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

Tri-Factor Chewable®

BelleVie®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

Advertisement:

Advertisement:

Garmin Venu
Zeblaze Thor
Zeblaze Hybrid
Zeblaze Vibe 6

Advertisement:

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s