Pelbagai

Stesen Pengecas Alatan Elektronic Pintar

Advertisement:

Produk Luar Negara

Masalah Mengecas 4, 5 atau 6 Alatan Elektronik Anda Serentak Dalam Satu Masa.

          Pada zaman sekarang ini, semua orang mempunyai alatan elektronik terutamanya talifon pintar. Sesetengah dari mereka mempunyai lebih dari satu talifon pintar. Pada mulanya saya sendiri mempunyai talifon mudah alih (Nokia) semenjak dari masa saya melanjutkan pelajaran Diploma saya dan terus menggunakannya semasa mula memasuki alam pekerjaan sehinggalah saya menukar kepada talifon lebih canggih yang boleh dilipat (Motorola). Membuka talifon itu untuk membuat panggilan adalah amat mengujakan pada sesiapa yang melihatnya. Pada mulanya cara mengecas talifon tidak begitu susah kerana saya hanya menggunakan hanya satu talifon sahaja kerana tidak bercadang untuk mempunyai dua nombor talifon peribadi dalam satu masa. Apatah lagi mempunyai 2 nombor memerlukan komitmen yang lebih untuk membayarnya dan saya belum bersedia untuk itu.

          Pada awal kurun ke 21, adalah lebih mudah untuk mempunyai lebih dari satu nombor talifon apabila terjualnya nombor prepaid di pasaran. Jadi sekarang saya boleh menggunakan talifon yang kedua dengan mudah. Mengecas talifon tidak menimbulkan masalah yang besar dengan menggunakan plug tambahan untuk mengecas dua talifon serentak.

Messy Table

          Kemudian telah datang fenomina talifon pintar yang amat menarik telah melanda dan menukar cara hidup semua orang dan alat itu bukan sahaja dapat digunakan untuk menalifon malah lebih banyak kegunaan lain lagi. Ambil gambar pemandangan dan bersua foto di mana sahaja dan anda boleh bergambar lebih dari sebelumnya sekiranya menggunakan kamera biasa. Yang paling menarik tentang alat ini ialah anda boleh melayari internet di mana sahaja anda berada dan dalam masa yang sama anda boleh mengakses pelbagai aplikasi pintar (penggunaan software) untuk memudahkan kerja-kerja harian anda. Kesemua yang dinyatakan di atas hanya dengan menggunakan satu kad sim sahaja. Ia amatlah sangat menarik…!!!

         Dengan kemasukan teknologi baharu ini, ia memberikan kesan yang amt mendalam dan besar kepada cara dan gaya hidup seseorang. Penggunaan lebih banyak kad sim akan membawa kepada penambahan penggunaan alat telekomunikasi dan ini menyebabkan pertambahan ke atas penggunaan tenaga elektrik. Cuba bayangkan penggunaan alatan elektronik yang mungkin terjadi di kalangan masyarakat masa kini, dua talifon pintar, satu bateri mudah alih (power bank), satu computer riba, satu jam pintar dan tidak lupa pula dengan tablet. Bagaimana pula dengan alatan Bluetooth pula? Kemungkinan seseorang itu akan mempunyai sekurang-kurangnya satu alatan Bluetooth dan ada pula yang mempunyai lebih dari satu (seperti pembesar suara Bluetooth atau pembesar suara telinga/kepala Bluetooth). Setelah dijumlahkan, seseorang itu berkemungkinan akan mempunya lebih kurang 5 ke 6 alatan elektronik untuk dicas. Dalam keadaan ini, akan timbul masalah mengecas kesemua alatan elektronik seseorang.

Advertisement:

Bright Flash light
DIY Tool Set
Multi Purpose Jumper

          Memperkenalkan kepada anda “Multiple Charging Dock Station” yang dapat menyelesaikan masalah mengecas kesemua alatan elektronik anda. Tiada lagi kesesakan di atas meja anda yang berselerak dengan alatan elektronik dan juga wier pengecas.

Mutiple Device Charging Dock (3)
Mutiple Device Charging Dock (5)
  • 100% buatan tangan dan 100% dari buluh semulajadi yang tulen. Ianya sangat cantic, unik, rekabentuk yang berdaftar dan pembuatan yang kukuh.
  • Anda akan mampu menghasilkan rekaletak tersendiri. Pelbagai cara untuk menyusun kesemua alatan elektronik anda, meletakkan jam pintar, tablet, atau pun buku-buku, perhiasan dan lain-lain (sekiranya tiada banyak alatan elektronik).
  • Cas kesemua alatan elektronik anda menggunakan Bekas Pelbagai Kegunaan ini dan disarankan menggunakan 6-Port USB Travel Charger (Tidak Disertakan Bersama) dan serlahkan gaya anda yang tersendiri.
  • 100% jaminan ianya memuaskan hati anda.

Advertisement:

5 Port USB Travel Charger

Advertisement:

Mutiple Device Charging Dock (4)

“Letakkan satu di dalam pejabat, satu di dalam bilik, satu di ruang tamu dan berikan satu kepada sahabat atau keluarga anda”.

Charging Station Dock.

Charging Station Dock & Organizer 6 Port Multiple USB Charger + 6 Pcs USB Cables.

Advertisement:

EvFun 8-Port Usb Charging Dock. Multi Port Usb Desktop Charging Station for Multiple Devices, Multi Device Charging Station for Smartphone, iphone, ipad, Tablet, Headset, Speaker, Camera etc.

Advertisement:

Wireless Charger Station, 3 in 1 Charging Dock for Apple Watch 5/4/3/2/1 & Airpods, Qi Fast Wireless Charger for iPhone 11/11 Pro/XS/XR/X/8/8 Plus, Samsung and More with a USB Output Port

Hubungi Saya Di Sini :

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Advertisement:

Charging Dock Bamboo

Advertisement:

Topik Berkaitan :

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips :

ELB Click Here

Advertisement:

Advertisement:

Super Tough Smart Watch
Super Tough Smart Watch

Advertisement:

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s