Lifestyle

Penyedut Minuman Tahan Karat

Advertisement:

KATAKAN “TIDAK” KEPADA PENYEDUT MINUMAN PELASTIK….!!!!

8 BATANG PENYEDUT MINUMAN YANG BERSESUAIAN MENGIKUT KEPERLUAN ANDA : Diameter 0.2”. 2 batang 10.5” penyedut minuman lurus dan 2 batang 10.5” penyedut minuman bengkok untuk minuman 30oz, 2 batang 8.5” penyedut minuman yang lurus dan 2 batang 8.5” penyedut minuman bengkok untuk minuman 20oz. Dilengkapi dengan 2 batang berus pencuci 9.5” yang mudah digunakan. Kepelbagaian bentuk dan panjang penyedut minuman ini sesuai digunakan untuk gelas 20oz dan 30oz dalam pelbagai acara dan situasi dan jenis minuman seperti kopi, soda, ais kacang, smoothie, minuman ringan, protein shake, cendol dan lain-lain lagi.

Stainless Steel Straw (2)

DIPERBUAT DARI BESI TAHAN KARAT BEBAS KOTORAN: Penyedut Minuman EHZNZIE tahan calar ini direka di Amerika Syarikat (reka bentuk tahan calar yang eksklusif) dan diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi 100%. Tidak merosakkan gigi atau bibir anda, rasai pengalaman menikmati minuman dari logam yang boleh digunakan semula. Tidak berkarat dan berbau. Jaminan kelulusan FDA bahawa anda menikmati minuman yang selamat dan sihat!

Stainless Steel Straw (3)

Advertisement:

Solar Watch
Thor Edition

KANTUNG YANG MUDAH DIBAWA: Dengan kantung mudah dibawa, anda boleh membawa penyedut minuman anda untuk menikmati minuman kegemaran anda di mana sahaja anda pergi. Sama ada anda berada di dalam kereta atau restoran atau di majlis keramaian, sebelum tidur, BBQ, berkelah, di pejabat, dalam perjalanan dan banyak lagi. Nikmati kehidupan anda dengan penyedut minuman mesra ala mini pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Ia juga akan menarik perhatian rakan-rakan anda.

Stainless Steel Straw (4)

BOLEH DIGUNA SEMULA DAN MENYIHATKAN: Kita harus berkata “TIDAK” kepada penyedut minuman plastik yang tidak menyihatkan! Seperti yang kita tahu, sebaik sahaja plastik mencecah suhu tinggi, ia akan melepaskan bahan toksik, yang beracun kepada tubuh kita. Sebaliknya, penyedut minuman keluli tahan karat kami bebas toksik, tanpa alkali dan tiada lapisan lilin, selamat dan menyihatkan. Penyedut minuman keluli tahan karat bebas kotoran yang boleh diguna semula ini adalah pilihan terbaik untuk minum harian! Hebat untuk penjagaan alam sekitar. Penyelesaian yang hebat tanpa perlu menggunakan lalu membuang penyedut minuman pelastik.

Stainless Steel Straw (5)

JAMINAN 2 TAHUN: Penyedut minuman keluli tahan karat bebas kotoran kami diperbuat daripada keluli tahan karat gred 18/8 untuk kegunaan makanan, diluluskan FDA, bebas bpa, boleh digunakan semula dan membasuhnya menggunakan mesin basuh pinggan dengan selamat. Dilengkapi dengan 2 berus pembersih yang mudah digunakan. Kami juga menawarkan perkhidmatan produk jaminan membeli tanpa bimbang dengan jaminan 100% wang dikembalikan. Jika anda mengesan apa-apa bau dan rasa dari penyedut minuman ini, sila hubungi kami pada bila-bila masa dan bayaran balik akan diberikan kepada anda pada bila-bila masa! (**Sila basuh dengan berus pembersih sebelum menggunakannya).

Advertisement:

Advertisement:

Hubungi Saya Di Sini :

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Advertisement:

Day Cream
Night Cream
Anti-Acne for Men

Topik Berkaitan :

Advertisement:

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips :

ELB Click Here

Advertisement:

Advertisement:

Super Tough Smart Watch
Super Tough Smart Watch

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s